Overslaan naar content

Meemaken met... Arnoud Joosten

Begonnen als Projectmanager, doorgegroeid tot Cost Engineer en inmiddels ruim acht jaar in dienst bij MULTIFIX. Benieuwd wat hij precies doet als Cost Engineer? Lees dan snel verder!

Van Projectmanager naar Cost Engineer, wat zijn jouw werkzaamheden?

"Sinds twee jaar mag ik mezelf Cost Engineer noemen en ben ik bezig met de digitalisering van calculaties. Ik voer alle gegevens in, controleer ze en zet ze om naar de juiste prijzen voor verkoop. Dit doen we om onze klanten nog verder en beter te kunnen ontzorgen. Met mijn vorige werkervaringen heb ik ook als Cost Engineer mogen werken, maar de manier waarop we het bij MULTIFIX doen, is een compleet nieuwe wereld. Dit maakt het een extra leuke uitdaging en kan ik er veel van mijn eigen ideeën in kwijt.

Doe je dit allemaal alleen?

"Niet meer. Sinds vorige week heb ik er versterking bijgekregen om nog sneller onze calculaties uit te werken en onze klanten zo snel mogelijk vooruit te helpen. We zouden eigenlijk nog wel iemand kunnen gebruiken om dit proces zo efficiënt mogelijk te maken. Dus heb jij kennis of affiniteit met productieprocessen, ben je gedreven en wel in voor een geintje? Misschien past deze functie perfect bij jou."

Voordat iemand solliciteert, willen ze vast nog meer over jou weten. Wat doe je graag in je vrije tijd?

"Carnaval vieren! Naast hard werken, vind ik het belangrijk om een goede werk-privé balans te hebben. Ik ben een echte Bourgondiër en ben als klein mannetje besmet met het carnavalsvirus. Al jaren ben ik lid van de Raad van Elf en actief bestuurslid van Stiching Carnavalsviering Striepersgat. De afgelopen dagen hebben we een mooi feest gebouwd met iedereen in Valkenswaard. Iedereen hoort erbij en doet mee met carnaval. Je doet het écht samen en dat herken ik ook sterk terug bij MULTIFIX. De mensen staan hier écht voorop en zijn de succesformule van de organisatie. Daarom is het ook geen straf om het carnavalspak terug in de kast te leggen en weer aan het werk te gaan."

Wil je werken bij MULTIFIX meemaken?

Onze HR Adviseur, Elke, kan je hier alles over vertellen!

+31 (0) 62 18 80 679

vacature@multifix.nl

 Elke Kuijpers HR Adviseur

MULTIFIX MOET JE MEEMAKEN