Overslaan naar content

BLIK ACHTER DE SCHERMEN

Benieuwd naar een blik achter de schermen? Onze collega's vertellen graag meer over hoe het is om bij MULTIFIX te werken, onze bedrijfscultuur en de samenwerking met collega's!

Meemaken met... Floris Duffhuis

Floris Duffhuis / Sales Representative

"Eigenlijk hangt er binnen heel de organisatie een cultuur van hard werken, maar er is ook ruimte voor een grap. De sfeer en mentaliteit die bij MULTIFX heerst, heb je niet op zoveel plekken."

Meemaken met... Dennis Aarts

Dennis Aarts / Senior Assemblagemedewerker

"Ik kwam bij MULTIFIX terecht en heb mezelf doorontwikkeld tot Senior Assemblagemedewerker. Wanneer er vragen vanuit de organisatie zijn, komen collega's al snel bij me aankloppen. Ik ben een beetje de vraagbaak, maar dat vind ik juist leuk."

Meemaken met... Huib Liebregts

Huib Liebregts / logistiekmedewerker

"Ik hou enorm van afwisseling dus eigenlijk wordt er per dag gekeken wat er gedaan moet worden en spring ik bij waar nodig. Iedereen doet zijn werk en samen zorgen we ervoor dat alles klaar is voor de volgende dag.”

Meemaken met... Kim Rommers

Kim Rommers / Sales Support Medewerker

“In de toekomst zou ik graag willen groeien in mijn functie. Daar hoort meer verantwoordelijkheid bij, maar ook het zetten van stappen op zowel persoonlijk als professioneel vlak. MULTIFIX staat zeker open voor mijn groeiambitie en wil hier graag in meedenken. Zo vraagt mijn leidinggevende regelmatig aan mij hoe ik mijn functie zie en hoe ik dit zie over een aantal jaren."

Meemaken met... Manuela Smolders

Manuela Smolders / Allround Marketeer

"Na mijn sollicitatiegesprekken had ik een goede eerste indruk van het bedrijf en deze is nooit meer veranderd. De sfeer is heel gemoedelijk en je krijgt alle vrijheid om je te ontwikkelen."

Meemaken met... Ad Kuijken

Ad Kuijken / Business Controller

"Het bedrijf is onwijs leuk en de cultuur is fijn! Heel erg informeel, maar iedereen wil wel doorpakken. Daarnaast krijg je ook je kansen. Ik begon hier ruim twintig jaar geleden als koerier, maar heb me echt door kunnen en mogen ontwikkelen. MULTIFIX is een gezond bedrijf en is volop in ontwikkeling, we groeien ontzettend! Leuk om daar onderdeel van uit te mogen maken!"

Meemaken met... Arnoud Joosten

Arnoud Joosten / Cost Engineer

"In mijn zoektocht naar een nieuwe baan zei een oud collega dat ik maar eens op gesprek zou moeten gaan bij MULTIFIX, dat zou wel bij mij passen. Na een kennismakingsgesprek van bijna twee uur wist ik dat hij gelijk had. Ik voelde me direct op mijn plek en begon niet veel later in dit gezellige, Kempsiche familiebedrijf."

Meemaken met... YOUNG MULTIFIX

Nick Willems & Glenn Roijackers / YOUNG MULTIFIX

"Het initiatief is in het leven geroepen om een frisse blik op het huidige beleid te kunnen werpen en dat wij als jonge generatie ons gehoord voelen. Het is fijn dat we mee mogen denken. We bespreken dingen die we zien gebeuren en beter kunnen, maar brengen ook nieuwe ideeën in."

Meemaken met... Miriam van Rijt

Miriam van Rijt / Assemblagemedewerker

"Mijn collega's zijn heel leuk, maar daarnaast is de sfeer op de werkvloer ook erg goed. Er wordt geen druk op je gelegd en je hebt alle kansen om je werk zo goed mogelijk uit te voeren. Heel fijn!"

Wil je werken bij MULTIFIX meemaken?

Onze HR Adviseur, Elke, kan je hier alles over vertellen!

+31 (0) 62 18 80 679

vacature@multifix.nl

 Elke Kuijpers HR Adviseur

MULTIFIX MOET JE MEEMAKEN