Overslaan naar content

Meemaken met... Kim Rommers

Kim is werkzaam als Sales Support Medewerker bij de afdeling Existing Business. Al vijf jaar is ze met veel plezier werkzaam bij MULTIFIX. In dit artikel lees je meer over hoe Kim begonnen is als stagiaire en is doorgegroeid tot volwaardig collega.

Vertel, hoe is jouw carrière hier gestart?

"Voor mijn opleiding Vestigingsmanager Groothandel ging ik in 2017 op zoek naar een leuk en leerzaam stagebedrijf. Ik ben toen bij MULTIFIX terechtgekomen, omdat mijn vader daar al lang werzaam was (en nog steeds is). Om die reden wist ik al veel van MULTIFIX af. De sfeer en manier van werken spraken mij direct aan, waardoor de keus al snel gemaakt was. Tijdens mijn stage bleek het een goede match te zijn, want ook voor mijn tweede stage kwam ik terug. Bij elkaar opgeteld, werk ik ruim 5 jaar bij MULTIFIX waarvan drie jaar in vast dienstverband."

Wat zijn jouw taken als Sales Support Medewerker?

"Met mijn functie bij de afdeling Existing Business zijn we in totaal met drie collega's verantwoordelijk voor het beheer van de Specials klanten. Mijn werkzaamheden zijn erg divers. Van oders verwerken en offertes maken tot aan het eerste aanspreekpunt zijn voor onze klanten. Daarbij is het samenspel tussen collega's en andere afdelingen erg belangrijk. Wat ik zo leuk vind aan mijn werk is dat iedere klant verschillend is. Dat maakt het werk ook zo gevarieerd, waardoor je nooit in een stille modus terechtkomt."

Hoe zie jij jouw MULTIFIX toekomst?

“MULTIFIX groeit natuurlijk ieder jaar, zo ook de teams en afdelingen. In de toekomst zou ik graag mee willen groeien in mijn functie. Daar hoort meer verantwoordelijkheid bij, maar ook het zetten van stappen op zowel persoonlijk als professionele vlak. MULTIFIX staat zeker open voor mijn groeiambitie en hier wordt dan ook zeker in meegedacht. Zo vraagt mijn leidinggevende regelematig hoe ik mijn functie nu zie en hoe ik die over een aantal jaar zie."

Waarom werken bij MULTIFIX?

"MULTIFIX is een gezellig bedrijf waar je snel aansluiting vindt bij de collega's. Daarnaast wordt er goed voor je gezorgd namens het bedrijf. Wanneer je graag wilt doorgroeien en ontwikkelen, zijn hier genoeg mogelijkheden voor. Elke dag is hier anders en elke dag is weer uitdagend. Naast het harde werken, is er ook vooral ruimte voor gezelligheid. Terugkijkend op de jaren dat ik hier al zit, is het bedrijf zó snel gegroeid. We zijn meegegaan met de tijd, nog verder geprofessionalisserd en doen dit nog steeds elke dag, maar ondanks dat is er écht oog voor de medewerkers en dat is fijn."

Wil je werken bij MULTIFIX meemaken?

Onze HR Adviseur, Elke, kan je hier alles over vertellen!

+31 (0) 62 18 80 679

vacature@multifix.nl

 Elke Kuijpers HR Adviseur

MULTIFIX MOET JE MEEMAKEN