Overslaan naar content

Over ons

Een product op de markt brengen is een grote klus. Van het bedenken van het idee tot de productie en verkoop, overal komen uitdagingen bij kijken. Onze klanten doen veel zelf, maar voor sommige hobbels schakelen ze MULTIFIX in. Want laten we eerlijk zijn: samen kom je verder dan alleen, toch? Voor elke stap in het productieproces bieden we de best passende oplossing. We adviseren van begin tot eind, of juist voor een specifiek onderdeel. MULTIFIX is partner in het productieproces van onze klanten.

Geschiedenis

Oprichting

In 1988 is MULTIFIX opgericht door Arthur Burgmans. Het begon met de verkoop van bevestigingsmaterialen.

Shanghai

Sinds 2003 heeft MULTIFIX ook een vestiging in Shanghai. Hét moment om uit te breiden met de productgroep "Specials".

Assembly

In 2014 is de productgroep "Assembly" toegevoegd aan de portefeuille van MULTIFIX. Dit om totaalontzorger voor onze klanten te zijn.

2e locatie Bergeijk

In 2020 is onze nieuwe locactie Standerdmolen geopend. Onze tweede locatie in Bergeijk.

MULTIFIX MOET JE MEEMAKEN!

Binnen MULTIFIX bereiken we samen meer dan alleen. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. The sky is not the limit en morgen doen we het beter dan vandaag. Dit doen we met onze nuchtere, Brabantse hands-on mentaliteit. Op de juiste plek zitten, je steentje bijdragen aan MULTIFIX en werken aan persoonlijke groei: dat vinden we bij MULTIFIX belangrijk. Daarnaast wil je MULTIFIX MEEMAKEN, omdat: 

  • Alles gewoon goed geregeld is: een bonussysteem per kwartaal, een goede pensioenopbouw, gratis sporten bij alle locaties van Fit Factory, dagelijks vers fruit en wekelijks verzorgde lunch;

  • Er na jouw persoonlijk 100 dagen introductieprogramma veel vrijheid is om je werk zelfstandig in te richen en te werken aan persoonlijke groei;

  • We op z'n tijd gezellige feestjes, borrels en activiteiten organiseren.

Kernwaarden

Onze kernwaarden vormen samen het MULTIFIX DNA. Zowel intern als extern vinden we dit belangrijk om na te leven en uit te stralen.

SAMEN. Samen bereiken we meer dan alleen. Door onze kennis en ervaring te bundelen, bereiken we het beste resultaat voor MULTIFIX.

AMBITIEUS. The sky is not the limit en morgen doen we het beter dan vandaag. Hierdoor blijven we MULTIFIX maar ook onszelf iedere dag ontwikkelen.

VERANTWOORD. We gaan verantwoord te werk. Dit doen we door weloverwogen en doordacht rekening te houden met belangen en wensen van elkaar en onze omgeving.

BETROKKEN. Op de juiste plek zitten, je steentje bijdragen aan MULTIFIX en werken aan persoonlijke groei betekent voor ons betrokken zijn; een ideale win-win situatie. Vol vertrouwen, met enthousiasme en toewijding realiseren we samen onze ambitieuze doelen.

BETROUWBAAR. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Intern en extern afspraken nakomen maakt elke relatie betrouwbaar. Professionaliteit, duidelijkheid en flexibiliteit vinden wij ingrediënten die de betrouwbaarheid versterken.

Wil je werken bij MULTIFIX meemaken?

Onze HR Adviseur, Elke, kan je hier alles over vertellen!

+31 (0) 62 18 80 679

vacature@multifix.nl

 Elke Kuijpers HR Adviseur

MULTIFIX MOET JE MEEMAKEN