Overslaan naar content

Meemaken met... Huib Liebregts

Huib (22) had altijd al interesse in een baan in de logistiek. "Na mijn MBO merkte ik dat mijn vervolgstudie niet paste bij wat ik wilde doen." Huib werkt sinds september 2023 bij MULTIFIX en heeft het enorm naar zijn zin.Kan je eens wat over jezelf vertellen en hoe je terecht bent gekomen bij MULTIFIX?

Huib trapt het gesprek af: “Tuurlijk, mijn naam is Huib Liebregts, 22 jaar en woon in Bladel. Na het afronden van mijn MBO ben ik gestart met een HBO-opleiding, maar ik merkte al snel dat ik liever aan het werk wilde gaan. Ik heb een hele tijd in Bladel gewerkt dus had al wat ervaring opgedaan in de logistieke sector. Ik werkte ondertussen 5 jaar bij een bedrijf in Hapert. Waar ik overigens nog altijd op zaterdagen werk. Maar ik zocht een andere werkomgeving omdat ik na 5 jaar toch benieuwd was naar iets anders. Daarom ben ik in de buurt gaan rondkijken, voor iets nieuws. Al snel kwam ik bij MULTIFIX uit waar ze meerdere logistieke werkplaatsen hebben. Deze zijn elk ingericht op de verschillende productgroepen die wij leveren.”

“Zo ben ik eerst gestart op de Standerdmolen waar we als logistiek focussen op assemblage. We zorgen dat onze collega’s vooruit kunnen met het in elkaar zetten van de verschillende onderdelen. Daarna heb ik ook een aantal keer meegedraaid in het magazijn van onze Fasteners en Specials. Mijn leidinggevende en ik merkte dat dit beter bij mij paste. Nu ben ik vijf dagen per week te vinden in het magazijn op de Bokkerijder.”

Heb je dan ook een vaste plek of routine?

"Nee dat niet, ik ben eigenlijk een soort kameleon”, lacht Huib. “Ik hou enorm van afwisseling dus eigenlijk wordt er per dag gekeken wat er gedaan moet worden en spring ik bij waar nodig. Zo sta ik de ene dag te werken tussen onze Kardex kasten en boek ik de andere dag alle orders in. Het is fijn dat je hierin vrij gelaten wordt en dat er niet continu op je vingers gekeken wordt. Iedereen doet zijn werk en samen zorgen we ervoor dat alles klaar is voor de volgende dag.”

Klinkt goed! Wat maakt werken bij MULTIFIX verder zo leuk?

“Toen ik opzoek ging naar een nieuwe baan vond ik het belangrijk om al iets verder vooruit te kijken en een bedrijf te kiezen waar er ruimte is om door te groeien. Dat is bij MULTIFIX zeker het geval. Er wordt veel aandacht gespendeerd aan persoonlijke ontwikkeling. Als medewerker in de logistiek krijg je ook de kans om je hef- en reachtruck certificaten te behalen.”

Ook over de bedrijfscultuur is Huib erg te spreken: “Daarnaast zit de sfeer hier gewoon écht goed. Er wordt hard gewerkt maar ook veel gelachen. Ook worden er veel uitjes georganiseerd. Zo zijn we laatst met YOUNG MULTIFIX naar ChitChat gegaan in Eindhoven.”

Zou je dit werk aan iemand anders aanraden?

"Ik vind het natuurlijk heel leuk, maar logistiek moet wel écht bij je passen. Als je niet goed stil kan zitten en ervan houdt om je handen uit de mouwen te steken dan past een logistieke functie perfect!” Sluit Hij enthousiast het gesprek af.

Wil je werken bij MULTIFIX meemaken?

Onze HR Adviseur, Elke, kan je hier alles over vertellen!

+31 (0) 62 18 80 679

vacature@multifix.nl

 Elke Kuijpers HR Adviseur

MULTIFIX MOET JE MEEMAKEN