Overslaan naar content

Meemaken met... Manuela Smolders

Manuela Smolders is sinds mei 2022 werkzaam bij MULTIFIX als Allround Marketeer. We spraken haar over haar ervaringen met de organisatie, maar natuurlijk ook wat ze fijn vindt om te doen na een werkdag.

Hoe ben je het communicatievak ingerold?

"Tijdens mijn middelbare schooltijd volgde ik de studierichting Toerisme. Het vak "Public Relations" was hier onderdeel van en zo ontdekte ik mijn liefde voor het vak. Toen ik mijn diploma op zak had, besloot ik Communicatie te gaan studeren bij Fontys in Eindhoven."

Hoe ben je bij MULTIFIX terecht gekomen?

"Ik zag de vacature voor Junior Marketeer voorbijkomen op LinkedIn via iemand binnen mijn netwerk en ik was meteen enthousiast! Op dat moment werkte ik bij een reclamebureau. Een hele leerzame tijd, maar toch bleek dit niet bij mij te passen. Ik wilde graag onderdeel uitmaken van één organisatie. Na mijn sollicitatiegesprekken had ik een goede eerste indruk van het bedrijf en deze is nooit meer veranderd. De sfeer is heel gemoedelijk en je krijgt alle vrijheid om je te ontwikkelen. Mijn werkzaamheden zijn heel divers en dat vind ik erg fijn! De ene keer mag ik me van mijn creatiefste kan laten zien bij het maken van content. De andere keer regel ik verschillende interne zaken of ben ik juist bezig met een externe campagne."

Wat doe je het liefst na een werkdag?

"Ik sport, via MULTIFIX, bij Fit Factory en ben hier regelmatig te vinden. Sinds ik hiermee gestart ben, let ik meer op mijn voeding, máár ik vind de balans het belangrijkst. In het weekend breng ik graag tijd door met mijn kinderen, doe ik leuke dingen met vrienden, ga ik uiteten of naar een feestje. Latin is favoriet; dat heeft alles te maken met mijn Colombiaanse roots, haha!"

Wat vind je het leukst aan je baan?

"Lastig! De verschillende elementen van Marketing & Communicatie spreken me heel erg aan. Ik ben een échte allrounder. De afwisseling die ik heb binnen mijn rol is superleuk. Die diversiteit bevalt me erg goed. Ik kan me ontwikkelen en allerlei facetten van het vak ontdekken. Zo ben ik erachter gekomen dat ik bijvoorbeeld vormgeving erg leuk vind. Ik kende de basis al, maar leer steeds meer bij. Ook op andere vlakken blijf ik mezelf ontwikkelen. Dat ik die kans krijg, is enorm waardevol!

MULTIFIX voelt als thuiskomen. Ik vind ik het heerlijk dat je je eigen pad kunt bewandelen en dat alles goed geregeld is. Op een van de eerste dagen zei een collega tegen me: "Manu, je bent nu al one of the guys hier!" "Dat vond ik zo leuk! Ook vind ik het heerlijk dat je je eigen pad kunt bewandelen en alles goed geregeld is. Toen ik net begon, zeiden collega's dat MULTIFIX de medewerkers écht voorop zet. I couldn't agree more!"

Wil je werken bij MULTIFIX meemaken?

Onze HR Adviseur, Elke, kan je hier alles over vertellen!

+31 (0) 62 18 80 679

vacature@multifix.nl

 Elke Kuijpers HR Adviseur

MULTIFIX MOET JE MEEMAKEN